HTML

Napirend utáni monológ

Hogy működik egy önkormányzat? Hogy születnek, és mi motiválja döntéseket egy 106 ezres kerületben, Magyarország 7. legnagyobb "városában" Zuglóban? Mint " új fiú a kupiban" friss képviselőként a Zuglói Önkormányzatban szerzett élményeimet próbálom terápiás céllal kiírni magamból. - írtam blogom indításakor 2010-ben. Ma már, 2015-ben, második ciklusomat töltve a kerület rutinosabb képviselői közé tartozom. Civilként fotós (www.varnailaszlo.hu) és TV szerkesztő vagyok, egy öt éves fiam és egy 25 éves lányom van. Születésem óta Zuglóban élek. A kisföldalatti végállomáshoz tervezett megalomán pláza ellen 2007-ben létrejött Civilzugló Egyesület (civilzuglo.hu) egyik alapítója vagyok. Az egyesület a gyakorlatban mutatja meg a "Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!" elvét. A környezetet és épített örökséget védő egyesület sikerrel akadályozta meg a túlépítést, szervezett közösségépítő Herminamezei Napokat és védi Zugló kertvárosi jellegét. Kérlek lájkolj minket a Facebookon! 2009-ben az LMP egyik alapítója voltam. A rendszerváltáshoz mérhető élmény volt egy pártot a semmiből létrehozni, és kegyetlen sok munkával bejuttatni a parlamentbe. Sajnos az LMP-n belüli kiszorítósdi 2013-ban engem is utolért. 2014-ben a Civilzugló Egyesület immár önállóan mérette meg magát az önkormányzati választáson, és harmadik erőként kerültünk be az új képviselő testületbe. Nevemhez fűződik a Helyi Épített örökség védelmi rendelet elfogadtatása, és Herminamező jelentős részének forgalom csillapítása, a balesetek megelőzése. Jelentős eredmény, hogy előterjesztésemre egész Zugló területén 214 helyen kerékpártárolók kerülnek elhelyezésre. Aláírásgyűjtéssel védtem meg a Hermina úti szakrendelőt a tervezett bezárástól. Mint ellenzéki képviselő számos Zuglónak ártó, közpénzt szóró, korrupció gyanús ügyet akadályoztam meg, vagy legalábbis hívtam fel a közvélemény figyelmét rájuk. Egyesületünk kűzd a Városliget beépítése ellen, szakmai vitákon veszünk részt, tüntetéseket szervezünk, 20.000 aláírást gyűjtöttünk az értelmetlen parkpusztítás ellen. Mára a kis herminamezei csapatból, az egész kerületben tagsággal rendelkező, beágyazott, kerületszerte ismert egyesületté váltunk. Keressen meg minket bármilyen helyi üggyel! varnai.laszlo14@gmail.com 06 70 436 07 67

Találkozzunk a Facebookon!

Friss topikok

vetjük a költséget

2011.03.09. 17:48 varnai

Holnap reggelre behívtak a TV2be a Mokkába!

 

Holnap rendkívüli testületi ülés van, a 2011-es költségvetés vitája, és szavazása.
A költségvetés katasztrófa, átláthatatlanabb mint valaha, (pedig az se volt piskóta) Például a 80 millás tanácsadói, megbízási szerződések melyik dobozban vannak?

A legsúlyosabb öngyilkos tétel egy 5.5 milliárdos újabb kötvény kibocsájtás. Jellemzően még a Zuglóban megszokott cetli sincs, ahol le lenne írva, mire szánják ezt az összeget.
A fidesz frakció jó része sem támogatja a kötvény kibocsájtást, mind a Pénzügyi bizottság, mind a Humán bizottság többsége a kötvény ellen szavazott.
Kíváncsi vagyok mernek-e nyiltan kiállni ellene a testületi ülésen.
 
Van ezen kívül 300 milliós vállalkozás fejlesztési polgármesteri alap - nyilván debreceni vállalkozásoknak. : )
 
A duplájára 100 millióra emelkedik, miután az Eszközkezelőbe kerül a Média költség, az eddig 25m újság, 24 m Zugló TV költségvetése megduplázódik. A holdingba vonás indoka a takarékosság volt.


Az 1,5 milliárdos működési veszteségre egyenlőre szintén hitelfelvétel van bekalkulálva, de azt állítják, hogy ezt év közben kigazdálkodják. No hiszen.
 
Amiből mertek húzni: az addig összeségében 180 milliós szociális segély helyett a harmada,  most csak 60 millió lesz.  A Zemberek menjenek el dolgozni, ne éljenek vissza a segéllyel, sokan jogtalanul vesznek fel pénzeket- érvelt a szociálisan érzékeny fideszes. Igazad van, vegyenek példát a polgármesterünkről.... tettem hozzá.
Eközben a filharmónia 34 millióját most emelték 100 millióra. A Titanicon is volt zenekar, nem?
 
Tervben van, mint már több éve,  a Teleki Gimnázium odaadása a fővárosnak - ez rendben is van, miután a főváros idén már nem fizeti a nem kerületi gyerekek után a fejenkénti eddig kialkudott 80eFt/fő pénzt, üzemeltessék ők. 140 millióval beljebb leszünk,  a suli ugyanígy fog működni tovább, az épületet is megkapják, tele van, népszerű, bezárni nem lehet.
Tervben van két kerületi iskola összevonása, József Attila, és a Széchenyi ezzel egy-két tucat milliót lehet max fogni, és az óvodák bokrosítása, vezetésük összevonása. Ez még összegszerüsítve sem lett, max 2-5 millió.
 
Bekalkulálták a költségvetésbe a Mundó telek visszavásárlását és ugyanekkora összegért az újból eladást - hát erre kíváncsi vagyok. Szerintem hosszú pereskedésbe torkolhat a dolog, és nehéz elképzelni, hogy most verekedés lenne a telekért. De hát bármi lehet a háttérben, képviselőként én is a Zuglói Lapokból tájékozódok. 
 
 

29 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varnailaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr992725530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaffancs 2011.03.10. 20:35:38

Szia Laci!

Nem szoktam kommentelni, de dicső pártunk és kormányunk most már kiveri a biztosítékot, ja és bocsi, hogy tegezlek, de kb. egy korosztály vagyunk+itt nőttem fel, meg itt is élek. A költségvetésben szavazzunk meg az zemberek nevében rovásírás szagértőt az önkormányzatnak, zenekart, az is jól jön, amikor az Erzsébet-Mexikói kereszteződésben a síneken lassan kiszakdó futóművet kíséik végső útjára vagy örömódát zengenek, amikor az aluljáron gázolok térdig a szemétben. Én még javasolnám, hogy a Zuglói (Szabad Nép(c)by varnai)Lap fotósának is szavazzanak meg prémiumot, mert P.F. et. "felelős államférfiúi" beállításai közelitík "Rákosi Mátyás az úttörők között" beállításit.
Igen bevállalós befektetőnek kell lennie, aki az 5,5 milliárdból ide akár csak egy kanyi vasat is ber tenni, teljes bizonytalanság,meg lehet, hogy ezt is lenyúlják, mint a nyugdíjpénztárak vagyonát.

Laci, ha lesz megint fórum vagy ilyesmi pls. tedd ki hamarabb a blogra, most lemaradtam a Schiffer beszélgetésről, mert későn olvastam. Köszi

szentcsalád 2011.03.11. 06:48:10

Mazsu János debreceni fideszes önkormányzati képviselő
Mazsu Gergely, a Vagyonkezelő igazgatója - Mazsu János fia
Mazsu Orsolya, a Papcsák Ügyvédi Iroda alaklmazottja, Papcsák üzlettársa - Mazsu János lánya
Istók Ede, az Eszközkezelő vezetője - Mazsu János veje, Mazsu Orsolya férje, Mazsu Gergely sógora

tizma 2011.03.11. 15:49:43

Tisztára mint a "Rokonok"-ban...Zugló mint Zsarátnok városa...

former 2011.03.13. 21:14:13

Már megint hazudsz,kócos...

Fogalmad nincs, mi zajlik ténylegesen, csak vádaskodsz...Van itt bengadzsippes,sógor, tanácsadó, stb, de arról miért nem pofázol, hogy kussoltál 3 évig SPar-ügyben, tanácsadói szerződéseknél,éves milliárdos hivatali lenyúlásoknál?
Ja, hogy akkor Haifában fotografáltál?Persze, az fontosabb, mint végigvinni az elszámoltatást...
Gyökértelen...

varnai 2011.03.14. 08:22:52

@former:
Kissé félreinformált vagy, vagy félre alarsz informálni. Ha memóriádat megerőlteted, akkor emlékezhetsz, hogy tavaly nyáron az LMP kint tüntetett, amikor a SPAR telkeket az utolsó testületi ülések egyikén bent az MSZP-s, Fidesz-KDNP-S, SzDSZ-s képviselők nagy közös egyetértésben eladta. 28 igen szavazat volt, és ellene egy sem... kikértem a jegyzőkönyvet. (szóval ha vádat emelnek egy cellában fognak ülni)
Hasonlóan az elöző 5 milliárdos kötvénykibocsájtáshoz, ami szintén közös döntés volt. A helyi közéletben a MILLFAv pláza ügyében nyilvánítottunk csupán véleményt, 2007-től. MIt tettek az akkori Fideszes képviselők, mostani tanácsadók bent a testületben? Kikérték- vajon a szerződéseket mint én most, futottak-e vele tv-hez, ellenzéki sajtóhoz...? Kérlek linkelj be cikket, testületi ülés megszólalást.

Csak, hogy segítsek neked az idősíkokat és az összeesküvés elméleteidet építgetni: 1990-től 1992-ig tanultam Izraelben, 92-től 94-ig Belgiumban. Mintha ez kicsit régebben lett volna, mint az általad említett ügyek.

former 2011.03.14. 12:12:46

@varnai: Még mielőtt erkölcsi piedesztálra állítanád magad: szdsz-tag voltál-e vagy sem?Vigyázz,mit felelsz,rövidesen szembesítenek a hazugságaiddal.....

Elárulnád, hogy mit küzdessz a jelenlegi polgi ellen, amikor a korábbi megapláza helyett egy csökkentett méretű,meghökkentően zöld felületű,modern központot szeretne új vársoházával és központtal?
Ja hogy az fáj, hogy nem a Herminabau kapja a lehetőséget?Hát, kisbarátom, nem mindig nektek fúj a szél...
Egyébként,ha igazság bajnoka vagy, ugyan miért nem támogatod annak a jegyzőnek az eltávolítását, aki asszisztált az elmúlt évek lenyúlásaihoz?
Miért csináltál balhét legutóbb a vagyonkezelő állománygyűlésén és miért nem támogatod annak a bagázsnak a leépítését, amelyik 10 év alatt 30.000 zuglói önkormányzati lakást adott el mindenféle látható eredmény nélkül?
Simaképed mögött milyen érdekek húzódnak s meddig játszod a nép becsületes gyermeke darabot?
Csak nem a beígért LMP-elnökség motivál?
Ehhez képest a kettős állampolgárságod és az izraeli hadseregben eltöltött időd egyszerű cserkészcsíny....
Ha egyáltalán tudod, mi is az a cserkészség....

varnai 2011.03.14. 13:16:35

türelmesen válaszolgatok. Mint ez többször írtam, sosem voltam szdsz tag. Azthogy a polgármester mit tárgyal a Mundo beruházókkal, még a képviselők sem tudják, ami már önmagában is abzurdum. Eddig semmiféle méret, szintterületi mutatószám vagy konkrétum nem került nyilvánosságra, tehát nem tudom mi alapján állítod, hogy kisebb, zöldebb lesz. Te tudsz valami konkrétumot? Pl. ki építené és milyen konstrukcióban az új városházát? Amúgy mi baj a régivel?
Mi közöm a Herminabauhoz, tudsz valami konkrétumot?
A jegyző eltávolításához fűztem valahol kommentet? Kérlek, írd meg hol.
Milyen balhéra gondolsz, ott voltál? Mint az egyik képviselő elmentem az üzemi tanács által összehívott alkalmazotti gyűlésre, ez baj?
Ha az elmúlt 10 évre gondolsz, akkor abban Rátonyi Gábor polgármester is benne volt vastagon, nemdebár?
Előbb-utóbb döntsd el, hogy a kócosságom, vagy a sima képem fáj. : )
Az LMP-ben nincs elnökség, tájékozódj. Nálunk nem igérnek posztokat, mi versenyzünk értünk, a küldöttek titkosan szavaznak. Ez nem az a párt. : )
Nem vagyok kettős állampolgár. Ne állíts valótlanságot.Nem tudom honnan veszed ezt, írj tényeket légyszives. A Magyar Néphadseregben Táborfalván voltam katona '87-ben.
Üdv ,VL

former 2011.03.14. 15:16:22

@varnai:
sosem voltál szdsz-tag? Hát, barátom,nem kicsit kummantassz...ezt a böszmeséget...ahogy a nagy tanítómestered fogalmazta..de nem baj, a tények makacs dolgok..Azért ne zavarjon, ha ez 1-2 héten belül kiderül,pontos belépési dátummal, sorszámmal stb.stb, de akkor ugyanilyen tökösen állj ki a választók elé, és kérj bocsánatot....
Egyébként ne tedd itt a hülyét,pontosan tudod te mi zajlik,a hivatalban, a fidesz frakcióban ugyanúgy vannak informátoraid...pontosan tudod, mit akar a polgármester, csak a csapatodnak nem tetszik a körvonalazódó megoldás.
Lehet Más a Politika?Ne röhögtess, veled aztán jó lóra tennének, akik beveszik ezt a maszlagot..
Jegyző eltávolítása....valóban nem kommentelted sehol...pont ez a baj....valahogy erre a nőre sohasem lőttél, még ha tudtad is, az összes mocsok az elmúlt években vele és rajta, az asszisztálásával történt..persze ez neked nyilvánvalóan nem fájt, hiszen a lényegről nem szabad beszélni,csak a habot kell verni ott, ahol nincs ügy, így a lényeg elsikkad.Régi ügyes trükk, a Moszad is előszeretettel alkalmazza...

A kócosság és a simakép simán elfér egymás mellett, hiszen az utóbbi inkább erkölcsi kategória...

LMP elnökség..szóval azt állítod nincs is LMP elnök, amely posztot neked belengették, s ezért tepersz ennyire? Hát, ez is olyan hamar cáfolható állítás, mint a sosemvolt szadesz tagságod..

Az állampolgárságod és katonai szolgálatod is tényekkel alátámasztott és nyilvánosságra is fog kerülni. Én mindenesetre save-elem ezt a blogot....

tizma 2011.03.14. 16:14:57

Hónapokat kellett várni, de itt van a blog első házi-trollja,akit a szerző türelmesen lát el táplálékkal:-)))

former 2011.03.14. 16:18:39

@tizma: A lényegről,csak a lényegről beszélj, s ne minősítgess..Ja hogy ez "liberalizmus" nálatok? Ha ti tépitek a szátokat,akkor az demokrácia, ha valaki meg érdemben válaszol és kérdez,az troll...
Ezek vagytok ti, "magyar" liberálisok...1% alatti megvetett szubkultúra....

varnai 2011.03.14. 17:33:02

@former:
Kérlek legközelebb akkor írj, amikor már megírod a sorszámot, dátumot. Ha ehhez 1-2 hét kell, hát az a te bajod. A többi ügyben is tényeket várnék. Mert anélkül ez csupán vádaskodás, ráadásul név nélkül.

tizma 2011.03.14. 18:13:58

@former:

"Az internetes szlengben a troll az olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget, (például internetes fórum, chat, blog) azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja meg a témába vágó eszmecserét.

A felhasználó, aki nem rendelkezik adminisztrátori jogokkal egy adott fórumon csak egyet tehet a trollok ellen: nem "eteti" őket, azaz akkurátusan ignorálja az adott személy hozzászólásait. Innen származik az angol "Do not feed the trolls" azaz "ne etesd a trollokat" kifejezés, illetve a rövidítése a "DNFTT". "

:-)))

IMGM6 2011.03.14. 18:28:27

@varnai: Sajnos a lopott pénzből, már nem csak a tv-ket és az újságokat vásárolják meg, hanem egyre több former-hez hasonlókat is pénzelnek, hogy hazugságokat rágalmakat terjesszenek. Ne törődj velük!
Személyedben, az elmúlt 10-15 év után első olyan politikust vélem felismerni, akinek nem a saját zseb megtömése és hatalom megszerzése az elsődleges célja, pedig nem kevés fityeszes (és egyéb párttagságú) vezető politikust ismerek személyesen is.
Viszont, ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor legközelebbi tv-szereplésnél, jóval keményebb és határozottabb legyél, inkább te fojtsd a műsörvezetőbe a szót!

former 2011.03.14. 18:35:42

@varnai: Ne terelj,öreg.Konkrét kérdéseim megismételve--látom fáradsz,de ha nem ugrálnál hét közben fölöslegesen,maradna erőd.Szóval:

1. Miért nem kommentáltad a jegyzőnő elmúlt 3 évének tevékenységét?Ha tudtad, egy jegyzőnek mi a szerepe egy önkorinál,akkor ez elég bizonyíték szándékaidra. Ha nem, alkalmatlan vagy, s nem több, mint egy izgága képviselő...
2Felajánlották-e az elmúlt időszakban, hogy lehetsz LMP elnök?Vannak-e ilyen szándékaid?
3.Voltál-e valaha szdsz-tag?Akár 2007 előtt is? Tettél-e már ezzel kapcsolatban sajtónyilatkozatot, amelyben utaltál rá:"én már akkor régen kiléptem"?
4. Vannak-e segítőid a hivatalban vagy a fidesz frakcióban?
5. Miből gondolod, hogy jogod van megjelenni egy önkoris cég állománygyűlésén? Ki a ph@sz vagy te, hogy egy gazdasági társaságnál megjelensz és úgy gondolod,neked ez jogodban áll? Ráadásul kioktatsz olyanokat is, akiknek semmi közöd a munkájához?

Hát csak ennyi, amire választ várnék.....Elég konkrétak,nem?

varnai 2011.03.14. 19:25:35

@former:
Én a jegyző szakmai munkáját megítélni nem tudom. Visszamenőleg sem, és most sem. Nem vagyok jogász. A jegyző munkájára az akkori fidszes képviselők tehettek volna panaszt, ők voltak a testületben. Akkor ők most mind alkalmatlanok?
Mint írtam nem voltam szdsz tag. Sosem. Akkor újra írom, addig nem fogom átengedni a kommentjeidet, míg ezen állításodat nem támasztod alá valamivel.
Tudom, a mixonline cikk, amire célzol, én is csodálkoztam rajta, nem lett leellenőrizve megjelenés előtt. A cikk többi sorát olvastad?, az mind ellentmond ennek.
Az LMP-ben nincs elnök, - még mindig. : )
ezért ilyen felkérés, és szándék sincsen.

Az önkoriban békaemberek segítik a munkám, ürgebőrbe kötve juttatják ki nekem az anyagokat.

A fideszben jó pár ember van, aki örül, hogy én kimondom azt, amit ők egyelőre csak a frakcióüléseken mondanak el. Nekik előbb-utóbb el kell dönteniük, rámegy-e a lojalitásra a kerület, hogy a kerületre, vagy a
fideszre, netán Papcsákra esküdtek fel.
Az önkormányzat által tulajdonolt cégnél mint a tulaj egyik KÉPVISELŐJE - ezért a szó - van jogom, sőt kötelességem megjelenni. Pont mint az iskolaszékeknél, igazgatói meghallgatásoknál, ahol effektíve kérik is.

varnai 2011.03.14. 19:41:11

Bocs former, de kimoderáltalak, mondtam, hogy nem minősítünk. Engem sem. Ird le normálisan.

former 2011.03.14. 20:01:02

Tiszta sor kócos...kellemetlen tények és kérdések esetén ez a liberális módi...
Nem baj,kisöreg,itt te vagy az úr.De a nedves leheletem folyamatosan ott lesz a kipád alatt....

former 2011.03.14. 20:06:20

@varnai: De legalább megértetted,mekkora baromságot csináltál ezzel az állománygyűlési megjelenéssel...

És főhet a fejed, ebből hogy kerülhetsz ki....
Na shalom! (csak,hogy egy kis örömöd legyen)

varnai 2011.03.14. 21:28:21

@former:
Lám lám milyen hamar lett a demokráciáért és a fideszért aggódó nevét nem vállaló úrból egyszerű zsidózó.

zuglauer 2011.03.14. 22:52:46

Kedves former,

A hozzászólásaidból az látszik, hogy nincsenek konkrét információid, csupán néhány morzsa, amihez hozzágondolod a hiányzó részt, majd ezt tényként közlöd.
Ez így mind csak ködben kardozás némi személyeskedéssel körítve, ehelyett inkább több konkrétumra lenne igény.

Szíves tájékoztatásul: Az LMP vezető testülete az OV (nem Orbán Viktor, hanem Országos Választmány), ami egy 13 fős testület, és a kongresszus választja. Ezért a pártnak nincs elnöke, így te is beláthatod, kifejezetten kicsi az esélye annak, hogy ezt a posztot fölajánlották volna Várnainak. :)

former 2011.03.14. 22:55:12

@varnai: Nektek az antiszemitizmus vádja örök menedék, ha érvekkel kell vitatkoznotok.

Semmit nem tanultok a történelemből. Sorsotok is ugyanaz lesz.....
Azért még jössz egy válasszal,kócos: beláttad mekkora baromságot csináltál?
Egyébként meg nyugodtan játszd a moderátort: ez maradt neked"homokozónak".
Lúzer...

former 2011.03.14. 22:58:46

@zuglauer: Kedves Zuglauer!

Azt már kócos is sejti, hogy többet tudok,mint szeretné. Ezért moderátorkodik egy komoly konkrétummal kapcsolatban...rögtön előjön a cenzori vér belőle, ha helyzet van.

Nem baj, az idő eldönti, ki mennyit tud, és kinek van félnivalója..

varnai 2011.03.14. 23:13:13

@former: Már ne haragudj, de ha kipázol, meg shalomozol akkor tán nem jogtalan az antiszemita vád. Vagy hát miért is irtad?
De ez sem baj, csak névvel tedd.
És hát hol egy érv, egy konkrétum te névtelen hős?

Fabius 2011.03.15. 02:34:35

@former:

Ha már konkrét kérdéseknél tartunk, nekem is volna néhány:

1: A Várnai által kikért szerződések állítólag az elszámoltatást szolgálják. Milyen konkrét elszámoltatási feladatot végeznek a megbízottak ennyi pénzért? A Tóth Csaba - Menyhárt Bizsán vonalat az ügyészség sajnos már nem vizsgálja, Papcsákék igen? Eredmény?

2: Az eszközkezelő hasonló szerződéseit miért nem hozta nyilvánosságra az önkormányzat?

3: A költségvetés elkészült, benne a kötvénykibocsátás, ami szembe megy még a saját pártotok törekvéseivel is. Matolcsy megmondta, a Széll Kálmán tervben benne van, hogy ácsi. Mire kell hirtelen ez a pénz, ki fogja elkölteni-felhasználni, és nekünk zuglóiaknak vajon miért jó egy ekkora adósság a nyakunkba?

4: Ha kész tervek vannak a pláza megépítésére, akkor miért nem nyilvános ki építi és pontosan mekkorára?

5: A közpénzen fenntartott Zuglói Lapokban miért kell(ene) egy zuglói választók által testületbe juttatott képviselőnek fizetett politikai hirdetésben megjelenni?

Hmm?

Sir.Mók 2011.03.19. 10:24:38

@former: Nicsak,nicsak! Micsoda szellemi magasságokba emelkedő stílus,micsoda remekbe szabott mondatok..... csak egy kérdés,kedves nagyon narancs,mondhatni e polkorrekt stílus alapján, hogy vérnarancs former:
- Mi az oka annak, hogy Téged ennyire zavar ez az állománygyűléses sztori? Csak nem részt vettél rajta? Csak nem bennfentes vagyol tán? Vagy tán-tán még érintett is voltál? Vagy még meg is voltál szólítva talán? Csak nem Debrecenbül gyüttél? Csak nem Te vagy Geri itt a former álnév mögött? Vagy csak valamelyik jelenlévő samesz lennél?
Én hallottam a hangfelvételt erről az ominózus gyűlésről és ott csak egy embert zavart de marhára a T. Képviselő Úrak jelenléte! De Őt is csak azért,mert zavarta a felelőtlen össze-vissza hazudozásban! Észre sem vettem, de - látod - egyik kérdés hozza maga után a másikat! Csak győzz rá válaszolni! Ha kell - és akarsz válaszolni - szívesen felteszek még egy párat! Hidd el van még bőven elég!
Várom kedves soraidat és megnyugtató válaszaidat!

former 2011.03.20. 23:03:20

@Sir.Mók: Nicsak,szőrmók,csak nem megint az évezredek alatt jól megismert kettős mérce?Meg a "mindenki hülye és csak nekünk vannak érveink", meg különben is olyan de olyan liberális vagyok, hogy az fáj, kinek mi a pártszimpátiája?Innen már csak egy lépés, hogy azért mert kopasz, akkor náci is...Nicsak,lopakodik a rasszizmus,előitéletesség a jófej-kérdező liberális formájában? Ejnye-ejnye fajtárs,khhm, akarom mondani pajtás....

Rossz az irány nagyonliberális, de azért rögtön parasztozó kiválasztottkám....Kérdezd már meg, mit ért el a kócos a kirohanásával? Csak nem egy platformra került a vezérigazgató az üzemi tanáccsal, s együtt utasították vissza a politika beavatkozását a cégügyekbe?
Látszik, hogy nálatok genetikus csak a felszínt kapargatni:rájöhettél volna, hogy kócos a performanszával JOGTALANSÁGOT követett el, hiszen a tulajdonos képviselőjeként jelent meg, holott az szmsz ezt a jogot a polgira ruházza. HA csak nem volt kócosnak megbízása erre, bizony túlterjeszkedett, jogtalanul járt el, aminek egy kulturországban következménye van...
Na várom a további bölcselkedéseidet,és lényegretörő kérdéseidet,nethuszárkám...

Sir.Mók 2011.03.22. 17:11:34

@former: Kicsi former,miről beszélsz, csillagom! miféle kettős mérce? A pici ceruzád stílusával volt kifogásom és nem parasztoztalak, hiszen nem is ismerlek....(és frankó bejegyzéseid alapján nem is akarlak) Tudod, a vitázás az művészet,azt semmilyen szemellenzővel nem lehet gyakorolni!Neked pedig nagyon narancssárgára sikeredett! az ember fia,lánya a gyerekének is észreveszi a hibáit,szereti azt a kölköt,de igyekszik rajta javítani,jobbá tenni,tanítani!Nem fáj a Te pártszimpátiád se,miért is fájna, csak lásd be ha Ti,narancsosok is hibáztok!Mert ha jól emlékszem ez a pártérdekből bólogatás a nagyfőnők utasításai szerint már régen lejárt lemeznek kéne lenni kb.20.éve. Az a bajom, nem érzem, hogy az országunk érdeke előrébb való a politikusaink számára mint a pártérdek.Ez pedig nagy baj!A tetteknek kéne döntőnek lenni és nem a színnek!Igaz, ezt Neked hiába mondom mi az a szin! Mert remélem, hogy nem butus vagy,csak szinvaksi!Pedig nem csak fekete és fehér van ám! Vannak bizony másmilyen szinek is,de millió!Eddig sem pártoskodtam és ezután sem fogok!Sőt még én is szeretem Zuglót! Látod ez is egy szin! Feltételezted volna? És tudod hány ember van így ezzel?
A nagyon liberálist még ismeretlenül is kikérem magamnak! Ne izgulj,zsidó sem vagyok! Csak nagyon nem szeretem amikor nálamnál nem biztos, hogy okosabb emberek mondják meg nekem,mi lesz nekem jó vagy nekem most miért olyan jó!
A 03.14.-i kulturált bejegyzésedben említetted a vagyonkezelőt,mint a bagázst akik eladták a zuglói lakásokat. Van egyáltalán fogalmad,hogy miként müködik az önkormányzati rendszer, hogy ki és hogyan ad el valamit is? Egy picikét utána kellene nézned,mielőtt neki állsz hülyeségeket fröccskölni! Kedves leveled után ismételten meghallgettam az oninózus felvételt,hátha félre hallottam valamit. De képzeld, az ötödik meghallgatás után sem találtam azt a részt amikor - szerinted - az üzemi tanács egy platformra került a vezérrel! Milyen furcsa,hogy Te ott voltál és így hallottad!
Lényegretörő kérdéseket minek adjak fel Neked addig amig az előzőekre sem válaszoltál,kicsi csillag a web egén!
Továbbra is várom kedves soraidat és megnyugtató válaszaidat!

igényes 2011.03.27. 10:19:41

Valahogy a Papcsáknak mégis kellene egy kis költségvetési támogatás.

Papcsák autója már egy fejlettebb, mint Barack Obamáé.

300c.blogspot.com/2007/04/barack-obamas-300c.html

Egy az egyben megegyezik Papcsák és az amerikai srác kocsija!
luxuryandperformancecars.blogspot.com/2010/04/chrysler-300-awards.html

elkeseredet 2011.03.29. 18:57:40

sziasztok!!az önkormányzati lakások ,köröl is sok baj van . én csak tudom, a saját bőrömön tapasztalom valamit, nem értek ?Az akkori vagyonkezelő zrt ,igazgatója ,mit keres még ott? a mit akkor velem .és a kiskorú gyermekem ellen tett , az számomra meg bocsáthatatlan !!! HÁLA azért még vannak ,jó szándékú emberek,.:) bízom benne , hogy jó kezek be került zugló .? mindenkinek jó munkát ,kívánok hozzá és jó egészséget !!!! TISZTELETTEL
süti beállítások módosítása