Logo Pic
Apuleius 2024. május 20.

A Bologna elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is.

A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén, majd később az ünneplés során is olyan viselkedést tanúsított, amely a Juventus vezetőségének pénteki döntése szerint nem összeegyeztethetőek a klub értékeivel, így menesztették Allegrit, s az utolsó két bajnoki mérkőzésre helyét az U19-es csapat mestere, Paolo Montero vette át.

Az utolsó előtti fordulóban a Juventus a szezon meglepetéscsapatával, a Bajnokok Ligája-indulást már biztosan kiharcoló Bolognával mérkőzik meg idegenben, s könnyen lehet, hogy az ellenfél kispadján új edzőjét, Thiago Mottát üdvözölheti a keret.

Paolo Montero keretéből hiányzik majd Mattia De Sciglio, azonban a szerdai kupadöntőt sárga lapos eltiltás miatt kihagyó Manuel Locatelli, valamint a hosszú eltiltása után visszatérő Nicolò Fagioli ismét bevetésre kész.

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést a Sport 2 közvetíti majd élőben.

A Juventus 25 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: Bremer, Gatti, Danilo, Alex Sandro, Rugani, Cambiaso, Djaló

Középpályások: Locatelli, Kostić, McKennie, Miretti, Fagioli, Weah, Rabiot, Alcaraz, Nicolussi C.

Támadók: Chiesa, Vlahović, Milik, Yıldız, Iling-Junior, Kean

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 7 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 5 nap
HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője
Apuleius • 3 nap
Huijsen értékét 30 millió euró fölé lőtte be a Juve?
venember83 • 2 nap
„Ha elindul a szöveg, nekem ömlik” – Ketioz-interjú
soostamas • 4 nap
Cikkek a címlapról
Zselickisfaludtól Simonfáig
Kis faluból kardosfai hotel, a Zselici Csillagpark és több kis tó érintésével sétáltam el Simonfára. Kaposvárról már korán, a 7:30-as busszal eljöttem, így 8 órakor már Zselickisfalud buszmegállójában álltam. A falu főutcája igazán egyedi: egy uniós projekt keretében kerékpárút épült az út mellett,…
Visszavonult védőt szerződtetett a Los Angeles Chargers
Tony Jefferson tavaly májusban bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. Egy év kihagyás után, két héttel ezelőtt bejelentette, hogy szívesen visszatérne a pályára. A bejelentést követően, meglepő módon, nagy érdeklődés volt a játékos iránt.
>